Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Bordalás vol a Wass en el centre del camp

Per Gerard Gálvez · 06 Juliol, 2021

La situació de Daniel Wass continua donant que parlar a València, encara que el futbolista es troba disputant l’Eurocopa, on ja està en semifinals. No obstant això, el danés continua oferint declaracions on deixa entreveure que no vol seguir al València la pròxima temporada. Clubs com Sporting de Portugal o l’Olimpique de Marsella han sonat per a fer-se amb el futbolista, però el València no té els mateixos plans per a Wass.

Sense ofertes

Segons la cadena COPE, a València no tenen constància de cap oferta pel jugador danés. Són conscients de les declaracions del jugador, però no tenen la intenció d’agilitar l’eixida d’un jugador que va ser important la temporada passada. Han arribat interessos al jugador, però a les oficies de València no ha arribat res oficial.

Bordalás el vol al centre

El nou entrenador del València compta amb Wass. Considera que és un futbolista que pot ser útil per al seu equip i no vol que es vaja. A més, Bordalás compta amb Wass en el centre del camp, ja siga en la posició de migcampista o la interior dret.

L’entrenador no el considera lateral dret, i el club ja busca opcions com Juan Iglesias per a aquesta posició, on, a més, estan Correia i Piccini. El portugués agrada molt a Bordalás, mentre que de Piccini no s’acaba de fiar de la seua forma física.