ACTUALITAT  

Baraja analitza la derrota davant l’Alabés

Per Alejandro Fernandez · 02 Septembre, 2023

Baraja ha parlat en roda de premsa després de perdre contra l’Alabés en Mendizorroza. L’equip venia d’aconseguir una derrota a Mestalla contra l’Osasuna, i es torna de Vitòria sense aconseguir, de nou, els tres punts. El conjunt va intentar aconseguir l’empat, però no va tindre recompensa a les bones accions realitzades.

ELS ERRORS EN DEFENSA

És inexplicable el ritme de la primera part. Falta de tensió i falta de concentració. Hem estat molt per davall del que et demana el partit. I ho havíem parlat. No hem trobat el lloc amb pilota i tampoc sense pilota. En totes les facetes ens han superat.” 

“Després a través dels canvis hem intentat solucionar i poder arribar. Teníem el perill de les seues contres. La sensació final és que tenim que entendre que no podem entrar així als partits”.

EXPLICACIÓ DEL DOBLE LATERAL THIERRY-FOULQUIER

Buscava tindre una banda forta, amb velocitat i cames. Volíem també velocitat i eixir bé, amb la contra i posar algun centre. Thierry no ha estat al nivell que jo esperava. Ho assumisc jo perquè he pres aqueixa decisió. I després hem modificat perquè Fran podia donar tot això en la segona part”.

YAREMCHUK, ÚNIC FITXATGE QUE NO HA DEBUTAT

Yaremchuk no ha pogut entrenar i no estava en disposició d’arriscar en aquesta situació. Necessita ritme, assentar-se i no l’he vist preparat”.

CANVI DE MOSQUERA PER CENK

Cenk no estava com altres dies. Estava imprecís i volíem circular la pilota amb més velocitat. Mosquera ha donat el que demanava el partit”.