Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Horari i rivals dels internacionals del València abans de tornar a Paterna

Per Alejandro Fernandez · 12 Septembre, 2023

El València va iniciar ahir una nova setmana de competició i fins al dia de demà no podrà comptar amb la totalitat dels jugadors disponibles per a afrontar el partit contra l’Atlètic de Madrid a Mestalla. Hui és el torn dels últims internacionals, Gayà, Cenk, Amallah, Yaremchuk i Mamardashvili.

Alguns dels internacionals no es juguen res amb la seua selecció nacional i el partit de hui és un simple tràmit més, però altres es juguen les seues aspiracions a futures competicions internacionals. 

Cenk Ozkacar disputarà amb Turquia un amistós contra el Japó en l’Estadi Cegeka Arena a Bèlgica a les 14:20h i Amallah jugarà amb el Marroc un amistós contra Burkina Faso a les 20:00h en l’Estadi Bollaert-Delelis a França. 

Futbolistes com Gayà, Mamardashvili i Yaremchuk juguen el classificatori per a l’Eurocopa 2024. L’Espanya de José Luís Gayà jugarà contra Xipre, la Ucraïna de Yaremchuk jugarà contra Itàlia i la Geòrgia de Mamardashvili jugarà contra Noruega. Aquests tres partits per a la classificatòria a l’Eurocopa 2024 es juguen a les 20:45h.

Fran Pérez, Diego López i Javi Guerra van disputar ahir l’últim partit d’aquesta data internacional amb la selecció espanyola Sub-21 de Santi Dènia i s’incorporaran als entrenaments del València, juntament amb l’internacional Diakhaby i la resta de la plantilla.

HORARI PARTITS INTERNACIONALS

Cenk O. – Turquia vs el Japó Amistós 14:20h Sense TV

Amallah – Marroc vs Burkina Faso Amistós 20:00h Sense TV

J.L. Gayà – Espanya vs Xipre Classificació Eurocopa 2024 20:45h La 1

Mamardashvili – Geòrgia vs Noruega Classificació Eurocopa 2024 20:45h UEFA.TV

Yaremchuk – Ucraïna vs Itàlia Classificació Eurocopa 2024 20:45h UEFA.TV