Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Coneix quant de temps estarà de baixa Ilaix Moriba

Per Alex Alfaro · 04 Novembre, 2022

Ilaix Moriba no entrena des del passat 26 d’octubre amb la resta dels seus companys. El jove migcampista ha encés totes les alarmes de l’afició.  Ara mateix Ilaix Moriba té una lesió en el seu abductor, la qual es va fer a l’entrenament d’ahir.

La lesió de Ilaix Moriba segueix el seu curs i segueix els terminis de lesió marcats des del departament mèdic del València C.F. El futbolista durant el dia d’ahir va estar tractant-se en la clínica conveniada amb el València i de moment les sensacions són bones. La previsió inicial era d’un mes de baixa i com tot va segons el que es preveu, al jugador podria estar disponible en tres setmanes, és a dir, finals del mes de novembre o principis del mes de desembre.

  Esta situació provocarà que Ilaix estiga fora dels terrenys de joc fins a després del Mundial. No obstant, el club té programats diferents partits durant el paró del mundial. Per esta raó, el migcampista s’ha perdut partits importants davant el FC Barcelona i també es perdrà el partit davant la Reial Societat i el Betis.

L’equip torna hui al treball

El València no ha eixit a treballar al camp d’entrenament de la Ciutat Esportiva de Paterna. Gennaro Gattuso ha considerat que la millor idea és preparar una sessió física en el gimnàs per a poder arribar en les millors condicions possibles.

No obstant això, sí que hi ha un jugador que ha eixit al camp. Es tracta Nico González. El jove migcampista espanyol no va entrenar amb la resta dels seus companys per unes molèsties al genoll. La idea és que puga arribar al partit del diumenge. Per això, ha treballat amb baló en solitari.

Un altre jugador que ha fet treball específic ha sigut Gabriel Paulista. El central brasiler es va retirar de la sessió d’ahir a causa d’un fort colp. En principi, no pareix greu. Per això, està treballant baix els plans del cos tècnic per a poder arribar al partit davant la Reial Societat.