Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Coneix el que cobrarà el València pel mundial de Kang In Lee i Soler

Per Alex Alfaro · 12 Novembre, 2022

Després del partit del passat dijous, la Lliga Santander pararà i els jugadors se n’aniran al Mundial amb les seues respectives seleccions. Es tracta d’una situació atípica, ja que no és habitual celebrar un Mundial en mig d’una temporada.

Per esta raó, la FIFA va confirmar que ha impulsant un pla d’ajuda als clubs durant el Mundial. D’esta manera, l’organisme encarregat de la celebració del Mundial ha destinat 209 milions d’euros per a pagar als clubs per deixar marxar jugadors al campionat internacional.

Segons ha informat SER Deportivos València, la FIFA es plateja pagar 10.000 euros al dia als clubs per cada dia que cadascun dels seus jugadors estiga concentrat amb la seua selecció que estiga en la plantilla des de la temporada 2020/2021. pel que respecta als jugadors del València s’ha confirmat la presència d’Eray Cömert, però també la gran notícia de José Gayà, Hugo Guillamón, Yunus Musah i Edinson Cavani.

Al tractar-se de 10.000 euros al dia, el València rebria 180.000 euros pels futbolistes que disputen la fase de grups, però que no passen de ronda. Després, 220.000 per als quals arriben a huitens, 280.000 a quarts, 320.000 a semifinals i 370.000 a la final.

El cas de Cavani

Per a rebre la part total de l’ajuda, un futbolista ha d’estar en eixe club des de la temporada 20/21. Com Edinson Cavani va arribar al València en este mercat d’estiu, el club che només rebrà un 33,3% de la quantitat que planteja la FIFA. Per tant, el màxim que podria aconseguir el València per Cavani serà de 123.000 euros, en cas que el davanter uruguaià arribara a la final.

Jugadors que ja no estan

D’altra banda, el València podria rebre diners per futbolistes que van eixir en les últimes dos temporades. En esta tessitura apareixen els noms de Carlos Soler o Kang In Lee. Tal y com informa El Desmarque, el València rebrà el 33% del que genere Kang In Lee durant el mundial. Açò provoca que es donen casos com que el València guanyarà més diners que el PSG per Soler i que el Manchester United tinga un percentatge superior al València respecte als ingressos d’Edinson Cavani