Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Amb els de sempre per a no fer el de sempre

Per Miguel Castells · 04 Març, 2021

El València tindrà una nova final a Mestalla. El derbi davant el Vila-real enfronta a dos dinàmiques negatives, per un costat els groguets ja acumulen set partits sense conéixer la victòria a la Lliga, mentres que el València viu una situació d’urgència i la jornada anterior va ser superat per un Getafe que arribava en hores baixes.

Durant la setmana Javi Gracia no ha provat cap onze a Paterna, però per la situació de necessitat de l’equip, difícilment farà experiments, per tant el possible onze és este:

Porteria

El més normal seria continuar apostant per Jasper Cillessen. Tot i que encaixà 3 gols al Coliseum, el porter holandés atorga més serenitat a la defensa que Jaume. Javi Gracia va advertir que la porteria no estava tancada, per tant, la possibilitat de Jaume com a titular també existeix.

Defensa

Amb la sanció a Diakhaby, es queden Paulista i Guillamon com els centrals més sòlids de la plantilla. Seria una sorpresa majúscula que foren de la partida Ferro o Mangala. D’altra banda, els laterals fa la impressió que seran els de sempre, Correia per la dreta i Gayà exercirà de capità per l’esquerra.

Centre del camp

La parella del centre del camp serà la inamovible. Carlos Soler i Racic jugaran a la medul.lar, encara que no seria un mal partit per a veure a Oliva des de l’inici. A la banda dreta Wass atorgarà equilibri a les internades de Correia, i el maldecap de Javi Gracia es troba en l’esquerra, on amb les suplències de Guedes, la posició serà per a Álex Blanco o Yunus Musah.

Davantera

Per últim, a la davantera la parella Kang In – Maxi Gómez podria canviar. Els últims partits de Manu Vallejo demanen una titularitat, però a Javi Gracia li costa seure a l’uruguaià i Kang In es troba en un bon moment de forma, per tant, també és possible que mantinga a Kang In amb Maxi un partit més.

Possible XI

Per tant, l’onze de demà queda de la següent manera:

Porteria: Cillessen.

Defensa: Correia, Paulista, Guillamon i Gayà.

Centre del camp: Wass, Soler, Racic i Yunus.

Davantera: Kang In i Maxi Gómez.