La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bac del Mestalla al derbi (1-1)
,

Bac del Mestalla al derbi (1-1)

Foto: València CF / Lázaro de la Peña
COMPARTIR

728-90

Nova punxada del Mestalla en Lliga, i esta ja és la quarta consecutiva. Des de la desfeta davant el filial del Barça, el grup de Curro Torres no abasta tres punts amb els que certificar d’alguna volta la classificació cap als Play-off d’ascens a segona divisió. Pobra imatge en atac del Mestalla que només va poder colpejar al seu rival amb el gol de Mir als primers minuts de la primera part. El Llevant, al tram final, rescatava un punt lluitat.

Des dels primers compassos de partit el Mestalla comandava, gràcies en part al gol de Rafa Mir que no desbaratava la primera que disposava al partit a servici de Fran Villalba. Malgrat este bon inici del Mestalla, el partit patia de constància en atac. Els de Carlos Granero oposaven la màxima resistència per evitar un gol més en contra. D’esta forma feien gala de la seua bona formació defensiva, una de les millors de tot el grup tercer de la 2a B. Per altra part, el Mestalla, sense Curro a la banqueta, controlaven les accions de perill donat el poc perill del filial d’Orriols. Així, per primera volta, es podia vore un Ferri molt més tranquil i segur baix els pals de la porteria del Puchades una setmana més.

Ja en la segona part, el partit es mantenia en els mateix paràmetres. Molta dificultat per poder vore futbol d’atac i una tensió que va augmentar en els minuts d’infart, el partit s’esgotava i el marcador es mantenia en in curt i perillós ú a zero favorable al Mestalla. Ito als últims deu minuts signava el gol de l’empat quan minuts abans havien disposat d’altra jugada dubtosa per gol fantasma que tota la banqueta granota va cridar com a gol. Al final, un repart de punts més acceptable per als visitants que per als locals.