FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Zaza és oferit al València

Per Josep Prats · 31 Gener, 2020

Endinsats ja en les últimes hores de mercat, els clubs es tornen bojos per a quadrar les respectives plantilles per a la segona etapa de la temporada. Simone Zaza espera que s’òbriga l’eixida de Sobrino per a poder arribar al conjunt de Mestalla. El davanter italià té diverses ofertes per a eixir del Torí, però la seua gran passió és arribar a la lliga espanyola. Per ara, el València no té lloc per al davanter amb Maxi, Gameiro, Rodrigo, Vallejo i el mateix Sobrino a l’entitat.

Segons ha informat Superdeporte, el representant de Zaza està treballant per a buscar-li un nou destí, on té la prioritat de jugar en Espanya. A més, segons La Gazzeta dello Sport, ha sigut oferit al Villarreal, Sevilla i Getafe. Ell no es troba còmode al Torí i vol tornar a ser el jugador que se’n va anar del València CF.

Si no li quadra cap oferta, es quedarà al club torinés. A hores d’ara, els millors posicionats per al fixatge de l’italià són la Sampdoria, el Galatasaray i el Besiktas, els quals han mogut fitxa per a fer-se amb els serveis del davanter.