La millor informació del ValènciaCF en valencià

Zakaria Bakkali podria estar prop del València
,

Zakaria Bakkali podria estar prop del València

COMPARTIR

El mercat d’hivern va arribant als seus últims dies, moment on millor es desenvolupa el Mànager del València Rufete, ja que tant ell com el seu equip, tracten de trobar una joia d’última hora. El jugador amb el qual es València CF es troba en negociacions avançades és Zakaria Bakkali, extrem de 19 anys del PSV Eindhoven.

La realitat és que Bakkali és un jugador seguit per la secretaria tècnica blanquinegra des de fa mesos, però pareix ara el moment clau on el València vol cometre el seu fitxatge, ja que finalitza contracte el pròxim 30 de juny i tant PSV Eindhoven com jugador duen mesos parlant de la seua eixida, ja que Bakkali no vol renovar.

Belga i d’origen Marroquí, Bakkali està considerant com una gran promesa en el món del futbol. L’han seguit equips com Chelsea, Manchester United, Tottenham, Oporto, Inter, Liverpool, Arsenal i Atlètic de Madrid (equip del qual estigué a un pas de firmar en estiu després que PSV i Atlètic hagueren arribat a un acord).

El València veu en Bakkali una oportunitat de mercat, ja que el seu traspàs podria xifrar-se per menys de 2 milions d’euros, quantitat acordada el passat estiu entre l’At. de Madrid i el PSV holandés. A més de les seues grans qualitats, que encaixen en el perfil de jugador que demana Nuno per completar l’equip. Destaca pel seu atreviment per a encarar i desbordar, no s’ho pensa mai. A més, té una gran conducció i colpeig amb les dos cames per igual.