ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Yunus Musah torna a la convocatòria dels Estats Units

Per Joan Marc García · 16 Març, 2023

El jove jugador del València ha sigut convocat per la selecció nord-americana per a la pròxima pausa de seleccions. Aquesta és la primera convocatòria de Yunus amb el seleccionador Anthony Hudson, que s’està encarregant de forma interina mentre es defineix si Gregg Berhalter segueix sent l’entrenador dels estatunidencs.

Yunus és el tercer jugador de la plantilla del València que més minuts ha jugat aquesta temporada, per darrere de Mamardashvili i Samuel Lino. El jugador ha sigut clau per a Gattuso, per a Voro, i ara ho està sent per a Baraja.

Per tant, Yunus continua comptant amb la confiança de la seua selecció després de jugar el darrer Mundial a Qatar, on el futbolista del València va exercir un gran paper. A més, Yunus va ser nombrat el millor jugador jove estatunidenc del 2022. El futbolista suma amb esta 23 internacionalitats amb els Estats Units. Després del partit contra l’Atleti, Yunus posarà rumb als Estats Units.

Ara, i amb un total de 13 jugadors que tornen per primera vegada des del Mundial de 2022, la selecció d’Estats Units busca avançar la Final Four de la Lliga de Nacions de Concacaf. En la resta de la convocatòria destaquen noms com el de Christian Pulisic, jugador del Chelsea, Tyler Adams y Weston McKennie, del Leeds, o Tim Weah, del Lille.