ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Yunus Musah, Mamardashvili i Samuel Lino, els millor valorats del València CF

Per Marc Santiago · 10 Maig, 2023

El CIES (Centre Internacional d’Estudis Esportius) ha revelat una llista amb els valors actualitzats de cadascun dels jugadors del València CF, incloent-hi alguns jugadors del Mestalla, que reflecteix el valor que aquests jugadors tenen basant-se en el rendiment esportiu, contracte i altres variables.

Els més destacats d’aquesta llista són l’internacional estatunidenc Yunus Musah, el porter georgià Giorgi Mamardashvili i el jugador brasiler cedit per l’Atlètic de Madrid, Samuel Lino, tots tres amb un valor de mercat de 30 milions d’euros.

Justin Kluivert és el següent en la llista, estant valorat amb 20 milions d’euros. Seguidament, trobem a jugadors com AlmeidaDiakhabyGuillamónIlaix Moriba i Nico González amb una valoració de 15 milions d’euros.

Jose Luís GayàHugo Duro, Cenk i Cömert són els següents, amb una valoració de 10 milions d’euros. Tota la resta de la plantilla des de ThierryCavaniCastillejo i companyia fins a HerrerínJavi Guerra i Diego López tenen una valoració de 5 milions d’euros.

Cal recordar que aquests valors són simples estimacions depenent de factors com el rendiment, edat, situació contractual i altres variables. No són els valors de mercat reals i serveixen per a tindre una referència a l’hora de poder valorar els jugadors.