ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP

Yunus Musah: “La sensació és que hem deixat escapar una victòria”

Per Miguel Castells · 20 Septembre, 2021

El València va eixir derrotat ahir per 1 a 2 Mestalla, però l’afició va reconèixier l’esforç dels seus, que fins al minut 85 anaven per davant al marcador. El partit es va fer massa llarg per al conjunt de Bordalás, que va perdre per lesió a dos jugadors capitals: Soler i Correia. No obstant això, l’equip no vol excuses, i així ho mostra Yunus Musah amb les següents declaracions per a VCF Media:

Partit vs Madrid

Hem fet un gran esforç i la sensació és que hem deixat escapar una victòria. Hem de millorar això.

El treball ha sigut bo, però per a guanyar havíem de fer-ho els 95 minuts.

S’han escapat 3 punts.

L’afició

Ha sigut molt bonic. Quan estava a l’Acadèmia jo venia a Mestalla a veure els partits, per això jugar ara amb molta gent és d’agrair. Gràcies a l’afició per recolzar-nos.

L’extrem d’Estats Units va realitzar una segona part impressionant. La seua jugada més destacada, una internada per la dreta que va acabar amb un pas enrere a Gonçalo Guedes, però el portugués va enviar la pilota per damunt del travesser. Yunus ja era important amb Bordalás abans de la lesió davant el Cartagena i s’espera que amb el pas del temps tinga més minuts, ahir va demostrar que té molt de nivell.