ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Yunus Musah ja es troba camí de Milà

Per Manel Rumbau · 01 Agost, 2023

El València ha tancat oficialment l’operació de Yunus Musah al Milan. El club de Mestalla es trobava esperant durant alguns dies que arribara l’oferta oficial. En els última dies, es va enviar des d’Itàlia l’escrit que s’havia d’aprovar i el jugador ja es troba de camí a Itàlia per a ser nou jugador de l’AC Milan.

El València ingressarà una xifra pròxima als 20 milions d’euros fixos més uns variables xicotets. 

El club de Mestalla, d’aquesta manera, tanca una gran operació, vist el rendiment del jugador, que li permetrà tindre marge i cash per a poder reinvertir-ho en la plantilla, sempre que Peter Lim accepte.

Al llarg de les tres temporades en les quals ha estat al València, Yunus Musah no ha acabat de ser un jugador vital per a cap entrenador. Bordalás li va donar la seua primera oportunitat en l’onze titular, encara que assegurava que encara li quedaven molts conceptes tècnics per aprendre. Amb Gattuso el rendiment inicial del futbolista va ser bo, encara que després de la seua lesió en la part inicial de la temporada, l’americà va desapareixer del camp de combat.

El jugador ja viatja cap a Milà

Segons ha informat À Punt Esports, l’internacional nord-americà es troba cami de Milà per a passar la revisió mèdica pertinent i fitxar pel conjunt rossonero.

Una vegada passe el reconeiximent, l’acord entre totes les parts implicades serà oficial. D’aquesta forma, Yunus deixarà de ser jugador del València.