Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Yunus Musah es classifica per als octaus de final del Mundial

Per Pablo Marquez · 30 Novembre, 2022

Ahir es va disputar la tercera de jornada de la fase de classificació del Mundial de Càtar en els grups A i B. En el segon grup es trobava Yunus Musah. El migcampista del València necessitava guanyar a Iran per a avançar a la següent ronda del campionat.

I així va ser, els Estats Units es van imposar al país asiàtic per 1-0, gràcies a un gol de Cristian Pulisic en la primera part del partit. En una gran jugada col·lectiva, Sergiño Dest va deixar el baló de cap i Pulisic va rematar dins de l’àrea xicoteta per a fer l’únic gol del partit.

Yunus peça clau

Yunus Musah, per la seua part, va jugar tot el partit. El migcampista del València està sent dels jugadors més destacats dels Estats Units i està formant un gran mig del camp amb Adams i Mckenie. Amb només denou anys, Yunus és una peça fonamental de la seua selecció.

El rival en octaus

Anglaterra va guanyar el seu partit. Per este motiu, els Estats Units han passat com a segons de grup. Com estaven vinculats al grup A, el rival dels Estats Units en els octaus de final de la Copa del Món seran els Països Baixos. El partit es disputarà el dissabte a les quatre de la vesprada i serà l’encarregat d’obrir la fase final del Mundial.