Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Yunus Musah destaca en el Mundial i els grans equips d’Europa pensen en ell

Per Pablo Marquez · 26 Novembre, 2022

Yunus Musah està convertint-se en una de les figures més destacades dels Estats Units en este Mundial. La selecció nord-americana va aconseguir un empat molt valuós davant Anglaterra i es jugarà el passe als octaus de final en l’última jornada davant Iran.

Pel que respecta a Yunus, el jugador del València és una peça clau en el migcamp dels Estats Units. De fet, Yunus va disputar tot el partit. El Mundial és una finestra molt important per a clubs grans per a descobrir grans futbolistes. Per esta raó, grans clubs estan veient l’evolució de Yunus i podrien cridar al València després d’este campionat.

Interés dels grans d’Itàlia i el Barça

El seu representant, Giacomo Guidolin ha parlat en Calciomercato.com sobre que els grans d’Itàlia ja s’han interessat en Yunus. A més, també ha destacat que el Barça també està pendent.

Pràcticament tots els grans d’Itàlia volen a Yunus. No crec que el València es plantege una venda per menys de 30-40M. Este estiu ha rebutjat 25M per ell.

L’estiu passat el Barcelona també va fer un sondeig, però no van prosperar les negociacions.

Les intencions del València

El València és conscient que amb Yunus Musah té una gran joia i un jugador amb un gran potencial. A més d’això, Yunus té contracte amb el club de la capital del Túria fins al 2026. Per este motiu, el València no deixarà eixir al futbolista nord-americà per qualsevol preu.

De fet, el club va tindre una oportunitat de vendre a Yunus. El passat estiu, el club che va rebre vint-i-cinc milions d’euros del Nottingham Forest.El club va rebutjar l’oferta i confia en que Yunus puga créixer més de la mà del club. Per tant, tal com ha indicat el seu representant, és molt possible que Yunus no isca per una quantitat inferior als trenta-cinc milions. A més, és important explicar que si Yunus continua jugant a este nivell, és molt probable que el València augmente les seues pretensions.