ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Yunus Musah al Milan i estes són les xifres

Per Alex Alfaro · 30 Juliol, 2023

El València ha tancat oficialment l’operació de Yunus Musah al Milan. El club de Mestalla es trobava esperant en la nit d’ahir que arribara l’oferta oficial. Hui s’ha enviat des d’Itàlia l’escrit que ja ha sigut aprovat i el jugador viatjarà a Itàlia.

El València ingressarà una xifra pròxima als 20 milions d’euros fixos més uns variables xicotets. La idea del jugador és viatjar dimarts o dimecres a Itàlia per a ser oficialment jugador del Milan.

El València d’aquesta manera tanca una gran operació, vist el rendiment del jugador, que li permetrà tindre marge i cash per a poder reinvertir-ho en la plantilla, sempre que Peter Lim accepte.

Al llarg de les tres temporades en les quals ha estat al València, Yunus Musah no ha acabat de ser un jugador vital per a cap entrenador. Bordalás li va donar la seua primera oportunitat en l’onze titular, encara que assegurava que encara li quedaven molts conceptes tècnics per aprendre. Amb Gattuso el rendiment inicial del futbolista va ser bo, encara que després de la seua lesió en la part inicial de la temporada, l’americà va desapareixer del camp de combat.

Al València es troben molt satisfets per com s’ha donat la negociació i la capacitat que han tingut per a augmentar en més de set milions d’euros l’oferta del Milan en aproximadament dos setmanes.

Amb la camiseta del València, Yunus ha marcat dos gols i ha repartit dos assistències.