Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Yunus Musah acumula admiradors en territori britànic

Per Marc Santiago · 16 Maig, 2023

Yunus Musah és un dels jugadors amb més projecció de tot el planter del València CF. Si bé últimament no porta uns partits molt notables i es nota la falta de confiança en el seu joc que el caracteritzava abans, on no parava d’encarar i de jugar de manera més descarada.

Si bé, com he dit abans els seus últims partits no han sigut molt brillants, això no ha fet que hi haja equips que s’han fixat en el nord-americà. Equips de la Bundesliga i de la Premier League ja han preguntat per ell com per exemple el Dortmund i el Chelsea o l’Arsenal. Ara s’ha sumat altre equip interessat en Yunus.

Segons el diari anglés Daily Mail, el West Ham està interessat en aconseguir els serveis de l’internacional amb els Estats Units. Els de Londres necessiten renovar una plantilla que aquesta temporada no ha estat a l’altura de les expectatives i que no ha realitzat una campanya molt exitosa.

De moment són sols rumors, però amb el rendiment que està donant Yunus i amb les necessitats econòmiques del València, no seria d’estranyar que aquest mercat estiuenc poguera tancar-se l’eixida del nord-americà amb destinació a la Premier League.