Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Yunus Musah, a un pas d’eixir del València

Per Manel Rumbau · 28 Juliol, 2023

En els últims dies, Yunus ja ha expressat la seua voluntat al València: vol eixir i fitxar pel Milan. I li ho ha demanat clarament, negant-se a entrenar junt a la resta dels seus companys per tal de poder forçar la seua eixida. En els primers dies de concentració a Suïssa, el migcampista estatunidenc tampoc es va entrenar. Per tant, el camí entre les parts ha acabat. La negociació entre el club italià i el València porta setmanes, quasi un mes, però les ofertes del Milan no acaben de convéncer Peter Lim, el qual ha volgut bloquejar l’operació fins que el València acabe per aconseguir una xifra de 25 milions per Yunus.

Cal destacar que el València va rebutjar la segona oferta de 18 milions dels rossoneros. Ara mateix, a les oficines de Mestalla es troben a l’espera que des d’Itàlia augmenten encara més el seu oferiment pel jove futbolista. El València necessita vendre i vol fer-ho amb rapidesa per a poder desembossar el mercat d’entrades, el qual sols ha pogut incorporar Cenk i Pepelu.

El Milan torna a millorar la proposta 

Segons ha informat Héctor Gómez, el conjunt italià ha presentat la seua tercera proposta per Yunus en apropar-se als 20 milions que demana el València des de principis de mercat per l’internacional nord-americà.

L’oferta, com hem dit abans, s’acosta als 20 milions amb variables incloses, de manera que l’operació ha pogut entrar a la seua fase final. Si tot va segons l’acordat, Yunus Musah vestirà de rossonero la pròxima temporada.