ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Yunus Musah ja passa revisió mèdica amb el Milan

Per Manel Rumbau · 04 Agost, 2023

El València va tancar fa uns dies l’operació de Yunus Musah al Milan. El club de Mestalla es trobava esperant durant gran part del mercat que arribara l’oferta oficial i, en els últims dies, es va enviar des d’Itàlia l’escrit que s’havia d’aprovar per tal de confirmar l’operació.

El València, per tant, ingressarà una xifra pròxima als 20 milions d’euros fixos més uns variables xicotets. El club de Mestalla, d’aquesta manera, tanca una gran operació en tots els aspectes.

Ara mateix, l’embolic de Yunus Musah amb el València, tot i confirmat el traspàs, es troba molt a prop d’acabar. Anit, després de setmanes intenses de negociacions entre el club de Mestalla i els italians, l’internacional nord-americà arribava a Milà per tal de convertir-se en nou jugador rossonero per als pròxims 5 anys. 

El jugador ja passa revisió mèdica a Itàlia

A hores d’ara, Yunus ja es troba passant la revisió mèdica com a nou jugador de l’AC Milan. Una vegada acabe amb les proves pertinents, sempre que les supere, deixarà de ser jugador del València a tots els efectes.