Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Yunus: “Has d’estimar l’estiu anglés”

Per Alex Alfaro · 09 Juliol, 2023

Després de molts anys amb un cost de plantilla desorbitat en relació amb els els límits establits per LaLiga, el València deixa d’estar excedit i podrà, per tant, utilitzar la totalitat dels beneficis nets que obtinga pel traspàs de jugadors en la inscripció dels futbolistes que vaja incorporant a la seua plantilla al llarg d’aquest mercat estival, tal com ha informat SER Deportivos València.

Aquest canvi de situació s’ha donat, no per traspassos realitzats pel propi club, que encara no ha fet cap, sinó per operacions indirectes que han repercutit en importants beneficis per clàusules a futur que el València havia inclòs en traspassos realitzats anys arrere.

Així doncs, rep 1.200.000 euros pel 15% de la venda de Geoffrey Kondogbia de l’Atlètic de Madrid a l’Olympique de Marsella, rep 2.280.000 euros pel 30% de la venda de Fran Navarro del Gil Vicente al Porto i pels drets de formació del futbolista, rebrà 770.000 euros pels drets de formació de Kangin Lee quan es faça oficial el traspàs del sud-coreà del Mallorca al Paris Saint Germain i rep també 4 milions d’euros derivats del fitxatge en el seu moment del porter Neto pel Bournemouth.

Amb tots estos ingressos, el límit de cost de plantilla que li concedeix ara LaLiga al València augmenta respecte a l’anterior i aquest límit ja està per damunt del que realment costa la plantilla, amb el que el club aconsegueix una cosa que perseguia des de fa diverses temporades.

El València necessita vendre

Al València li ha tocat la loteria amb aquest conjunt d’operacions, però això no significa que té resolt l’apartat de les vendes. El València està equilibrat respecte al Joc net Financer, però necessita cash (líquid) per a fer front a la confecció de la plantilla.

S’enfreda l’eixida de Yunus

Un d’eixos jugadors que es troben en la recta d’eixida és Yunus Musah, i l’operació s’ha refredat. Hui dia el València no té cap novetat respecte a Yunus. Daniele Longo, periodista especialitzat en el mercat italià, ha sigut protagonista aquesta vesprada en Esports Cope València, i ha explicat el següent:

Fonts pròxima al Milan m’asseguren que hi ha molta distància entre l’oferta del Milan i el que demana el València. Sabíem que el jugador podia eixir per 20 milions però estan molt lluny. És una operació molt difícil perquè la distància és molt llarga. El València té oferta de dos clubs anglesos: el Fulham i el West Ham. Però la situació entre el Milan i Yunus s’ha refredat molt. Estan estudiant la situació i valorant si augmenten l’oferta o canvien d’objectiu. Crec que van a fer una nova oferta però a lo millor propera als 16M

L’última polèmica de Yunus

Yunus és un jugador que està més fora que dins en el València. I malgrat que encara no ha rebut cap oferta que supere els 15M, continua fent comentaris poc respetuosos amb el seu club. Després de que fa una setamana aparegera en les xarxes socials amb una foto de l’Arsenal, ara acaba de publicar un tweet en anglés en el que diu: “Has d’estimar l’estiu britànic”