ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Yunus es revela i força la seua eixida al Milan

Per Joan Marc García · 27 Juliol, 2023

En els primers dies de concentració a Suïssa, el migcampista estatunidenc, amb passaport italià, no es va entrenar amb els seus companys per un problema a la cama, però al seu cap està la forta crida del mercat. És evident.

Yunus ja ha expressat la seua voluntat al València: vol eixir, i fitxar pel Milan. I li ho ha demanat clarament. El camí, entre les parts, ha acabat. La negociació entre el club italià i el València porta setmanes, quasi un mes, però entre un estira-i-arronsa continu, no es desbloqueja. Peter Lim no deixa que marxe.

El Milan vol el futbolista, el futbolista vol anar al Milan i el València vol vendre a Yunus. No obstant això, el València va rebutjar la segona oferta i es troben a l’espera que des d’Itàlia augmenten encara més el seu oferiment pel jove futbolista. El València necessita vendre i vol fer-ho amb rapidesa per a poder desembossar el mercat.

Ara, segons el periodista especialitzat en el mercat de fitxatges, Fabrizio Romano, la posició de Yunus Musah no canviarà: vol anar a l’AC Milan i espera que el València arribe a un acord i el deixe marxar el més prompte possible. Però, segons el periodista, el València vol 25 milions d’euros pel futbolista, mentre que el Milan ofereix una quota fixa de 18 milions d’euros. Tot apunta a que en els pròxims dies els dos clubs arribaran a un acord per a que Yunus deixe de ser futbolista del València.