ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Yunus és baixa a l’entrenament de hui

Per Pablo Marquez · 14 Septembre, 2020

El jove futbolista anglés va disputar el seu primer partit oficial amb el València com a titular. El migcampista de dèsset anys va realitzar una gran actuació davant el Llevant i el seu físic va ajudar al València a guanyar el partit. Yunus Musah no va poder acabar el partit d’ahir a conseqüència d’unes rampes que li van fer abandonar el camp.

Cal recordar que el migcampista anglés va treballar molt en defensa i va eixir a la contra amb velocitat. De fet, va rematar un baló al pal que podria haver sigut el 3-2.

A conseqüència de les molèsties d’ahir, Yunus Musah no s’ha entrenat hui amb els seus companys en la Ciutat Esportiva de Paterna. No pareix res greu i tot indica que el jugador es reincorporarà prompte als entrenaments.

D’altra banda, el jugador que sí que es va lesionar ahir va ser el central francés, Eliaquim Mangala. El defensor del València va sentir un dolor a la part posterior del muscle i es va veure obligat a abandonar el camp. Mangala està a l’espera de conéixer la duració de la seua lesió.

Tampoc han entrenat hui ni Kevin Gameiro, ni Jasper Cillessen, ni Jason Remeseiro que continuen amb els seus processos de recuperació.