ACTUALITAT  

Yulian Mosquera: “El meu objectiu és jugar amb el meu germà vestint la camiseta del València”

Per Eva Tortajada · 25 Abril, 2024

Yulian Mosquera, germà xicotet de Cristhian Mosquera, jugador que tant està sorprenent en el València aquesta temporada, ha donat una entrevista amb Superdeporte en la que ha expressat els seus objectius a llarg i curt termini.

Yulian és defensa central, tal com el seu germà, i als 13 anys s’ha convertit en un jugador important en la Selecció Valenciana Sub 14, la qual podria convertir-se en campiona d’Espanya aquest cap de setmana a Las Rozas.

Quan va ser preguntat pels seus objectius futbolístics, el més jove dels Mosquera va expressar que el seu somni seria formar part de la dupla de centrals al València amb el seu germà major: “Com a objectiu jo em propose arribar a jugar amb el meu germà vestint eixa camiseta tan bonica“.

Cristhian Mosquera, candidat al Golden Boy, sembla un gran referent i un gran mentor per al seu germà menor. Crsithian sap aconsellar a Yulian dins i fora del camp: “Em diu que gaudisca de tot el que vinga perquè gràcies a Déu estem complint el somni de molts xiquets“.

A més a més, podem trobar similituds en el joc dels dos germans, ja que Yulian expressava que li diuen que es pareix al seu germà “en l’eixida de baló”, però que ell creu que en altres coses, com ara “al córrer” no es pareixen res.

Per altra banda, altre dels seus objectius és guanyar el Campionat d’Espanya. El xicotet dels Mosquera, amb la Selecció Valenciana Sub 14, s’enfrontarà hui, 25 d’abril, contra Aragó en semifinals, amb ganes d’arribar a la final del dissabte 27 i guanyar-la per convertir-se en campió d’Espanya. “Tenim energia, som forts i posem molt esforç i treball” expressava Mosquera sobre el seu equip.