+  PRIMER EQUIP  

Yoel perd la confiança de Nuno

Per Blanquinegres · 30 Juliol, 2015

Nuno, des d’Alemanya, continua desfullant la margarida per resoldre qui serà el seu segon porter fins que Alves es recupere. Esta particular batalla, portada al pla esportiu, la protagonitzen Yoel Rodríguez i Jaume Domènech.

Dissabte passat, a Alzira, Nuno va deixar caure una possible pista en el moment que va deixar sense minuts a Yoel. A favor, Jaume, va ser el recanvi de Ryan al partit. I és que el d’Almenara, a base de treball i esforç pareix haver fet canviar les primeres idees que Nuno tenia sobre ell i ara mateix, la confiança depositada sobre ell és màxima. De fet, s’apunta que en els últims dies ‘el Gat d’Almenara’, hauria rebutjat una oferta d’un 2a divisió per continuar al VCF, tractant d’aprofitar l’oportunitat que se li presenta, la de formar part de la porteria del 1er equip del VCF.

D’esta forma, la confiança sobre Yoel passaria per hores baixes i tot i que no té una oferta ferma per abandonar la disciplina de Mestalla, de presentar-se alguna, el gallec tindria moltes opcions de ser el damnificat en busca de la confiança perduda, ja que els dubtes omplin el cap de Nuno per afrontar una nova temporada amb l’ex del Celta com segon porter blanquinegre.