ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Yaremchuk rep a Mestalla a xiquets i xiquetes ucraïnesos residents a València

Per Joan Marc García · 14 Novembre, 2023

El davanter ucraïnés del València CF, ha obert les portes de Mestalla per rebre un grup de xiquets ucraïnesos que actualment resideixen a València. En un acte ple d’emocions, el futbolista va compartir moments únics amb els xiquets i xiquetes, buscant fer-los més amena la seua estada lluny de la seua terra natal, que viu un conflicte armat.

“He vingut per estar amb el poble ucraïnès, xerrar amb ells i estar junts en aquests moments. He vingut per fer feliç els més menuts i passar un bon moment amb ells. La meua feina és intentar ajudar el poble ucraïnès intentant ser sempre una bona persona. Sempre que tinc temps estic ací per fer-ho més amè”, ha explicat Yaremchuk a VCF Media.

El davanter del València CF afegia: “És una sensació agradable estar amb ucraïnesos, especialment a Mestalla. Els he vist molt contents. Ha estat molt gratificant veure’ls i passar un bon moment amb ells. Que els xiquets somriguen és el més important i he vingut per fer-los feliços, encara que només siga un poc. És el més important a la vida”.

L’inici de temporada no està resultant òptim per a Roman Yaremchuk. Fins ara, el davanter no ha aconseguit marcar ningún gol amb la camiseta del València CF i el seu rendiment ha despertat molts dubtes entre l’afició. No obstant això, Baraja segueix apostant per ell. Veurem si aquest acte i aquesta parada per seleccions serveix al davanter ucraïnés per tornar més “connectat” i pot sumar gols a l’equip.