ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Yarek, Iker Córdoba i Raúl Jiménez, convocats amb la Selecció Espanyola per a l’Eurocopa sub-19

Per Javi Richart · 24 Juny, 2024

A pesar que el València CF no ha aportat jugadors a la Selecció Espanyola absoluta per a l’Eurocopa d’Alemanya 2024, el conjunt che continua tenint un pes important a les categories inferiors. Aquesta vegada, tres jugadors valencianistes han estat convocats amb la Selecció Espanyola per a disputar l’Eurocopa sub-19. 

Yarek Gasiorowsky (defensa central), Iker Córdoba (defensa central) i Raúl Jiménez (porter) formen part de la llista de 25 convocats del seleccionador José Lana per a l’Europeu que es disputarà a Irlanda del Nord. La Roja ha citat als futbolistes per a una concentració preparatòria a L’Albir (Alacant) el pròxim divendres 28 de juny.

Després d’això, el 12 de juliol viatjaran al Regne Unit, i la convocatòria es quedarà en 20 futbolistes. El 16 de juliol debutaran contra Dinamarca. El 19 de juliol jugaran contra Turquia, i el 22 del mateix mes contra França, per finalitzar la fase de grups. El València CF és el segon equip, empatat amb el Reial Betis i l’Atlètic de Madrid, que més jugadors aporta a la convocatòria, tan sols per darrere del Reial Madrid (6 jugadors).

Aquesta convocatòria perjudica a Rubén Baraja, qui no podrà comptar des d’un primer moment amb Yarek per a la pretemporada que començarà el conjunt che el pròxim 5 de juliol. A més a més, altres jugadors com Diego López, Fran Pérez, Mosquera o Javi Guerra estan a l’espera dels Jocs Olímpics.

Imagen