ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Yarek Gasiorowski demanarà al València que escolte l’oferta del Red Bull Salzburgo

Per Alex Alfaro · 15 Maig, 2023

Yarek Gasiorowski, a través de la seua agència de representació, demanarà al València en futures reunions que escolte l’oferta que des de fa cinc mesos té el club de Mestalla del Red Bull Salzburg de ni més ni menys que cinc milions més variables. Es tracta d’un central que actualment juga en Juvenil A i, segons les persones que saben de futbol, una de les grans promeses que es troba formant la Ciutat Esportiva de Paterna.

El futbolista, de la generació de 2005 (18 anys) va renovar la temporada passada amb el València fins al pròxim 2025. El club té decidit fer una aposta per ell i que la temporada pròxim siga un futbolista fonamental per al filial de Miguel Ángel Angulo amb 30-35 partits. I, si es donen les circumstàncies i amb el vistiplau de l’entrenador la temporada que ve del primer equip, puga tindre alternatives.

No obstant això, ara mateix això per a Yarek és insuficient. El seu entorn considera que l’opció del Red Bull és la més ràpida per a poder arribar al futbol d’elit i no considera que el club estiga realitzant una aposta suficient.

Des de Paterna, àrea liderada per Luís Martínez, no volen caure en l’error que el futbolista es trobe, com li ocorre ara a futbolistes com Mosquera, sota la tessitura de no tindre minuts en el filial, ja que eixa porta l’ha trencada, però tampoc oportunitats en un primer equip on és tan complicat donar oportunitats en una posició com la de central.

La idea de l’acadèmia és donar continuïtat al futbolista i no desfer-se d’ell tan prompte malgrat tindre enfront d’ells una xifra tan suculenta. Es pensa que en dos o tres anys pot tindre un valor major i que pot ser un jugador de futur per al primer equip.

A partir d’ara s’haurà de prendre una decisió forta de club. Si no hi ha un acord estaran obligats a conviure ja que el jugador té contracte en vigor. Agafar els cinc milions d’euros i perdre a un jugador per a tota la vida o confiar en ell sota el risc de perdre els cinc milions d’euros i que el jugador mai acabe d’explotar? El València C.F necessita idees clares.