ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Yarek es deslliga i marca tres gols amb la Selecció Espanyola sub 19

Per Joan Marc García · 15 Novembre, 2023

Espectacular actuació de Yarek Gasiorowski en el partit de la selecció espanyola sub-19. El defensor del Valencia CF va brillar com a màxim golejador en el xoc d’aquest dimecres contra Moldàvia, durant la classificació pel Campionat d’Europa sub-19, en el que ha aconseguit marcar tres gols.

Aquest mèrit, el d’aconseguir un hat-trick, agafa més rellevància quan considerem la seua complexitat, ja que ningún valencianista ho havia aconseguit des de novembre de 2020, fa ara tres anys. L’última vegada que es va veure un hat-trick d’un futbolista valencianista va ser quan Carlos Soler va marcar tres gols contra el Reial Madrid a Mestalla des del punt de penal.

En un partit impecable, Yarek va marcar tres gols als minuts 49, 73 i 82, contribuint al marcador amb el 2-0, 3-0 i 4-0, respectivament. Aquests gols es van sumar al ja aconseguit pel conjunt espanyol, que havia marcat el 1-0, i van precedir al cinquè i últim gol del partit.

El jugador del VCF Mestalla, qui ha tingut un paper destacat en el primer equip baix la direcció de Rubén Baraja aquesta temporada, ha disputat els 90 minuts, liderant la defensa de l’equip nacional.

Amb aquesta victòria, la Selecció sub 19 suma els tres primers punts en la classificació. Després de vèncer Moldàvia, la selecció s’enfrontarà a Xipre dissabte i a Geòrgia el proper dimarts.