ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Yarek, convocat amb la Selecció Espanyola sub 19

Per Joan Marc García · 13 Febrer, 2024

El seleccionador nacional sub-19, José Lana, ha fet pública la llista de 24 jugadors convocats per als dos partits amistosos que la selecció nacional disputarà contra Noruega a l’Estadi Guillermo Amor de Benidorm.

Per a aquests encontres, ha entrat en la llista de seleccionats el jove futbolista del Valencia CF, Yarek Gasiorowski. Els compromisos internacionals tindran lloc el dimarts 20 de febrer a les 15.00 hores i el dijous 22 de febrer a les 11.00 hores.

 

El dimarts jugarà el primer enfrontament contra Noruega. Dos dies després, el de Polinyà del Xúquer es mesurarà novament a l’equip nòrdic. Tot fa apuntar que el jove defensor del Valencia tindrà un paper crucial i jugarà els dos partits, ja que és fonamental per a José Lana, seleccionador Sub-19.

La mencionada convocatòria impedirà que el jugador valencià puga entrenar amb el primer equip durant la setmana del 21 al 25 de febrer, ja que el València té el seu partit en Los Cármenes contra el Granada el dissabte 24 de febrer a les 14:00h.

Hui mateix, Yarek ha sigut protagonista a l’actualitat valencianista. El de Polinyà està patint un procés víric i no ha acudit a la Ciutat Esportiva de Paterna a entrenar.