ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Yangel Herrera se’n va al Granada

Per Pablo Marquez · 14 Agost, 2020

El mercat de fixatges requereix estar actiu i que els moviments s’executen a la màxima velocitat possible. El València està accelerant les eixides, però ha deixat al costat les entrades, com és el cas del migcampista veneçolà, Yangel Herrera, el qual el València tenia el seu fixatge acordat.

No obstant això, segons informa el diari andalús, Ideal Granada, Yangel Herrera va participar ahir en una reunió amb el Granada per a tornar al club andalús la pròxima temporada. El migcampista veneçolà ja està en la ciutat i ahir va dinar amb els principals dirigents del club amb l’objectiu d’anar cedit una temporada més al Granada.

El Manchester City ha acceptat i serà una altra cessió sense opció de compra. Per tant, tot fa indicar que Yangel Herrera no jugarà en el València la pròxima temporada i que el seu fixatge se li ha escapat a la cúpula directiva del club valencià.

YANGEL HERRERA HA ESPERAT MOLT

El migcampista veneçolà va estar una setmana a València esperant que el seu fixatge pel València fóra oficial. Des del club li demanaven paciència, perquè havien d’esperar que el passaport de Gabriel Paulista arribara amb la seua nova nacionalitat.

Com el passaport no arribava, Yangel Herrera es va cansar i va escoltar l’interés del Granada. Per això, el futbolista, que ja volia començar la pretemporada, fitxarà per l’equip andalús i jugarà l’Europa League la pròxima temporada.

Per la part que correspon al València, l’equip de la capital del Túria haurà de buscar un altre migcampista amb eixes característiques per a poder substituir l’eixida del migcampista francés, Francis Coquelin.