Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ximo Puig sol·licita que València siga seu del Mundial 2030

Per Alex Alfaro · 30 Juny, 2022

Durant esta setmana va tindre lloc una reunió informal de presa de contacte entre Layhoon Chan i Ximo Puig per a tractar de desbloquejar la situació del Nou Mestalla. No obstant això, l’ex presidenta del València únicament va posar sobre la taula paraules, i este és un problema molt més gran això. L’única opció és complir amb el conveni i presentar avals suficients que garantisquen la viabilitat de la construcció del Nou Mestalla, una cosa que fins al dia de hui encara no s’ha fet.

Un d’eixos temes que es van parlar va ser la possibilitat d’albergar el mundial 2030 a la ciutat de València, una cosa que no podria haver succeït de manera diferent. Abans del 4 de juliol, tal com informa El Desmarque, s’havia d’haver fet ja eixa crida. I efectivament, ja s’ha fet i València es postula com una opció per a albergar el mundial. No obstant això, tot es troba lligat a la construcció d’un nou estadi parat des de fa prop d’una dècada. 

Un altre dels problemes és que perquè això puga succeir, és necessari un estadi de 70 000 espectadors, un factor que el club es negava a realitzar sempre que no arribara un esdeveniment de grans dimensions com seria un mundial de futbol.

Declaracions de Ximo Puig 

He parlat amb el Ministre d’Esports. Ens agradaria que València fora seu del Mundial 2030. És bo posar fi a este mal somni. M’agradaria que afició i club es retrobaren perquè així no es pot continuar

 

Els requisits de la RFEF per a un estadi per al mundial és un mínim de 40 000 espectadors per a la fase de grups, 60000 per a semifinals i 80000 per a un partit inagural o la mateixa final que es podria celebrar únicament a Barcelona o a Madrid, en el cas de que siga en Espanya.