ACTUALITAT  

Ximo Puig, preocupat per les imatges del públic a Mestalla

Per Gerard Gálvez · 05 Agost, 2021

La distribució del públic en la graderia de Mestalla durant el Trofeu Taronja no ha passat desapercebut. Amb l’aforament màxim de 3000 persones en tot l’estadi (amb més de 50.000 de capacitat), l’afició va estar reunida en dues parts diferents de l’estadi i sense massa espai entre ells. Ximo Puig, president de la Generalitat ha mostrat la seua preocupació per aquestes imatges.

Sí, em preocupen. Crec que hem de ser molt conscients que la pandèmia és ací i que és fonamental mantindre la distància.

També és cert que, les imatges que he vist, totes les persones anaven amb màscares, la qual cosa és molt positiu, però hi ha una responsabilitat que atén els organitzadors que han de sectoritzar adequadament el camp i han de mantindre la distància. I això és una qüestió que obeeix a l’obligació dels organitzadors

El València assegura que tot estava bé

Foto del públic a Mestalla

En un comunicat oficial, el club ha assegurat que es van complir totes les mesures que s’havien de complir, mantenint la distància d’un seient entre cada grup de persones i que, en tot moment, hi havia treballadors per la zona vetlant perquè es complira tot. Un comunicat de 10 punts en els quals argumenta tot el procediment abans, durant i després del partit.