ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ximo Puig parla de la situació del València: “no és possible”

Per Alex Alfaro · 11 Abril, 2023

El ‘president’ de la Generalitat, Ximo Puig, urgeix a Meriton Hòldings, màxim accionista del València CF, a complir els seus compromisos amb la ciutat. “És una qüestió de justícia i sentit comú”, reivindica.

En una entrevista amb Europa Press, Puig defensa que “el més desitjable” és que el València CF isca de la seua situació actual i “acabe aquesta crisi institucional”.

“No és possible que no s’adopte una solució ràpidament, és absolutament exigible”, assevera sobre les obligacions adquirides pel club ‘che’ amb l’Ajuntament de València: acabar el Nou Mestalla i construir el poliesportiu de Benicalap.

Puig subratlla que la posició de la Generalitat respecte a l’equip “sempre ha sigut la mateixa: que al València li vaja bé”. “Li hem ajudat en el que pensàvem que era just. Volem l’estadi es faça d’una vegada per sempre i que al València li vaja bé“, recalca.

Ara  insisteix que “simplement” ha de complir les seues obligacions Meriton: “Ara l’Ajuntament pilota aquesta decisió i és necessari que el propietari assumisca els compromisos que es van generar en el seu moment. Ha de contestar el propietari el que l’Ajuntament li ha plantejat i espere que siga així”.

A més, destaca la “inversió important” de 80 milions d’euros del fons CVC per drets televisius que el València CF es va comprometre a destinar a la finalització del Nou Mestalla. Una inversió que espera que finalment es produïsca, ja que “hi ha entitats financeres que estan disposades a completar-la”.