ACTUALITAT  

Ximo Puig es pronuncia sobre els fets ocorreguts en Mestalla

Per Alejandro Fernandez · 22 Maig, 2023

El president de la Generalitat, Ximo Puig, s’ha manifestat davant la premsa sobre els fets d’ahir a Mestalla i ha donat la seua opinió sobre aquest tema. Puig ha parlat sobre el racisme a Mestalla i sobre Vinicius Júnior.

No és un tema frívol, la veritat. És preocupant que hi haja expressions racistes en la societat. Eixe caldo de cultiu que genera l’extrema dreta és ací, desgraciadament. Però en absolut crec que siga racista. Hi ha alguna persona que va dir una barbaritat i estic alineat absolutament amb les declaracions que va dir el capità del València, eixa és l’actitud“, assegura Puig.

D’altra banda, els jugadors han de ser bons professionals i no han de comportar-se d’una manera arrogant. L’arrogància és molt mala consellera i és igual en un camp de futbol o en una plaça de bous“, ha explicat Ximo Puig sobre l’actitud com a esportista del jugador brasiler del Reial Madrid.

Les declaracions sobre Vinicius que va realitzar el capità del València, José Luís Gayà, a les quals es refereix el President de la Generalitat:

Condemnem tots els insults i és més per a això estan les càmeres. Si està clar qui ha sigut, per a mi que no torne a entrar a un camp de futbol. No tenen cap sentit els insults racistes, perquè nosaltres també tenim jugadors de color. No té sentit, no ho entenc”, va comentar Gayà als micròfons de la televisió que oferia el partit, Movistar +.