ACTUALITAT  SOCIAL  

Ximo Puig destitueix a Aurelio Martínez com a president del Port de València

Per Sergio Botella · 31 Març, 2023

El Consell ha proposat hui destituir a Aurelio Martínez com a president de l’Autoritat Portuària de València en el ple d’aquest matí. Aquesta proposta de Ximo Puig ha sigut decidida després de les seues declaracions dimecres passat en el judici per la possible reparació moral i econòmica que cinc accionistes del València CF li demanaven tant a ell com a Amadeo Salvo.

En el judici, Aurelio va declarar que no es recordava d’haver defensat que Peter Lim rebaixaria el deute fins a quasi fer-la desaparéixer en un termini de 5 anys. També, va reconéixer que molts acords solament van ser verbals i per tant, ara no es poden exigir.

Davant esta situació, el govern valencià no ha pogut mirar cap a un altre costat i ha decidit destituir-lo davant les grans crítiques rebudes des del dimecres. La greu situació que viu el València i el descontent general davant la gestió de Peter Lim els ha obligat a haver de prendre aquesta decisió. Una decisió que el mateix Aurelio no ha vist del tot mal ja que, últimament s’ha vist una cosa sobrepassada per la situació que està vivint.

A més, no sols ha tingut polèmiques amb la seua relació amb el València CF. El que fora president de la Fundació, també ha estat involucrat en el conflictiu tema de l’ampliació del Port de València a la qual s’oposa el govern actual.