ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

West Ham, possible eixida per a Diakhaby

Per Gerard Gálvez · 30 Juliol, 2021

El València necessita vendre. Si vol fitxar jugadors, el primer que ha de fer és poder traure jugadors i aconseguir diners amb el qual poder anar pels jugadors que desitja Bordalás. Un d’ells és Mouctar Diakhaby, jugador pel qual el València pot traure diners. El central és un jugador amb el qual no compta molt Bordalás. De fet, en els amistosos ho ha provat en el centre del camp i no de central.

La Premier, atenta

Després dels interessos del Leicester i del Newcastle, Plaza Deportiva ha informat de l’interés del West Ham a fer-se amb els serveis de Diakhaby. El club anglés estava interessat en Kurt Zouma, però donen per fet que entrarà en l’operació que portarà a Koundé al Chelsea i que, per tant, el central del club londinenc jugarà en el Sánchez-Pijzuán la pròxima temporada.

El València vol traure-ho

El club de Mestalla considera al francés, al costat de Guedes, els dos futbolistes més importants a vendre aquest estiu i, per això, no ha deixat d’oferir-lo a diferents equips.

L’objectiu del club és traure’l a la Premier League, on més diners hi ha per a fitxar o a la Ligue 1, ja que a França coneixen millor al central i poden sumar-se a la licitació. El que està clar és que el València el vol traure.