+  ACTUALITAT  

Èxit de Welcome Party davant més de 6000 valencianistes

Per Blanquinegres · 05 Agost, 2015

El valencianisme en massa ja ha donat la benvinguda a les seues 4 cares noves. Santi Mina, Zakaria Bakkali, Mathew Ryan i Danilo Barbosa ja han pogut comprovar com se les gasta la seua nova afició. Estos 4 jugadors han comptat amb el recolzament d’un mite blanquinegre, Mario Alberto ‘El Matador’ Kempes.

L’acte desenvolupat a l’estadi de Mestalla ha reunit a més de 6000 persones que omplien per complet la tribuna del coliseu blanquinegre. A mode de prèvia per al Trofeu Taronja, l’aficionat valencianista ha pogut demostrar que ja esta fart de pretemporada i vacances i, en ple mes d’agost, a demostrat tindre unes ganes infinites per vore rodar la pilota de nou.

Els primers compassos de la vetlada ha comptat amb l’actuació del grup musical valencià, El Viaje de Eliot amb diversos dels seus èxits a més del càntic valencianista ‘Sentiment’. El segon plat de la vesprada-nit ja ha sigut l’entrada i presentació dels jugadors. Cadascú dels jugadors, han pogut expressar la gran emoció que sentia per la gran rebuda. En cap de les 4 al·locucions ha faltat un ‘Amunt València’ ben fort. Tot baix l’atenta mirada del seu ‘padrí’ Kempes.

Danilo:

“Estic molt content d’estar ací. És un somni fet realitat i espere retornar tot este carinyo amb gols”.

Bakkali:

“He vingut a demostrar les meues ganes sobre el terreny de joc davant l’afició del VCF”.

Ryan:

“Estic al VCF per tractar de guanyar la Lliga i arribar el més lluny possible a la Lliga de Campions. La meua aclimatació a la ciutat ha sigut molt senzilla, València té un clima molt paregut al d’Austràlia”

Mina:

“No vaig dubtar en cap moment quan es va donar la possibilitat de vindre ací a València. És un gran Club i el projecte és molt ambiciós. Ara tots hem de superar la prèvia de la Champions”.

 

La graderia de Mestalla, de gom a gom, ha esclatat quan ha arribat el moment dels regals per part dels seus ídols. Camisetes, balons signats i fotos han sigut els objectes més desitjats. La nit acabava amb fotos de família que la completaven la Presidenta del València CF, la senyora Lay Hoon, acompanyat per Kim Koh home fort dins del consell d’administració valencianista, Juan Cruz Sol i altre convidat de nivell com Lubo Penev, que també ha format part de la festa que hui s’ha celebrat sobre Mestalla.