ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Wass té opcions d’eixir d’inici en el debut de lliga

Per Blanquinegres · 13 Agost, 2021

La pilota està en el costat de Pablo Longoria. El València CF, des de fa setmanes, ja li va comunicar a Daniel Wass que només anava a eixir del club si arribava una oferta satisfactòria per a totes les parts, i així està sent. Ara mateix, la possibilitat que Wass es queda a Mestalla cada vegada és més gran i Bordalás està convençut que el danés seria una peça clau en el seu esquema de joc.

Segons informa Nacho Sanchis en el Diario As, el danés esperava que el club de Mestalla acceptara l’oferta d’1 milió i mig per ell, i d’ací van vindre les seues famoses molèsties durant només un parell d’entrenaments. Realment, l’episodi de rebel·lia va durar unes hores, ja que des d’aqueix moment Daniel Wass ha sigut professional i respectuós amb el club i els seus companys, però sobretot amb José Bordalás, el qual ha parlat bé d’ell en cada roda de premsa realitzada fins hui.

Així mateix, el tècnic alacantí li ha donat galons a Wass en l’apartat de pilota parada, i serà un dels llançadors juntament amb Carlos Soler. De fet, té moltes paperetes de ser titular hui per la baixa de Yunus i l’estat físic d’un Racic que porta tota la pretemporada sense jugar. Sens dubte, si el danés s’acaba quedant en les files valencianistes acabarà sent un jugador tan important com ho ha sigut en les últimes tres temporades, on ha disputat més de 130 partits. La seua polivalència és clau per a cadascun dels entrenadors que ha passat per Mestalla, i amb Bordalás no anava a ser diferent.