ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Wass i Bordalás tindran el primer cara a cara esta vesprada

Per Miguel Castells · 02 Agost, 2021

La situació de Daniel Wass preocupa i molt al València. El jugador danés tenia al cap tornar a casa este estiu i en més d’una ocasió comentà que es tractava d’una decisió familiar. No obstant això, els últims rumors el col.loquen a l’Olympique de Marsella de Pablo Longoria, el qual ha realitzat una oferta de 750.000 euros per ell.

A l’entrenament d’esta vesprada

La realitat és que el migcampista ha arribat hui a la Capital del Túria per fer-se les proves mèdiques pertinents a l’IMED, i esta vesprada farà acte de presència a l’entrenament del conjunt blanquinegre. És per això que, segons el diari AS, esta vesprada serà la primera vegada que Daniel Wass i José Bordalás tindran un cara a cara.

Necessitat de futbolistes

La idea de l’entrenador del València és comptar amb el danés. Sap que no va sobrat d’efectius ni al lateral dret (on la forma física de Piccini és una incògnita) ni al centre del camp, on demana un migcampista defensiu que de moment no arriba. D’altra banda, fa la impressió que el cap de Wass està lluny de València.

Bordalás compta amb ell

L’oferta del Marsella li ha satisfet i ara falta que ho faça també al València. En un principi pot resultar ridícula, però a la situació financera que travessa ara mateix el club i amb Meriton Holdings com a principal negociador no sorprendria que acceptaren. Bordalás compta amb Wass i Wass és una incògnita.