ACTUALITAT  

VOX i PP pacten impedir beneficis urbanístics a Peter Lim

Per Joan Marc García · 30 Maig, 2024

El segon tinent d’alcalde i portaveu municipal de VOX, Juanma Badenas, ha aconseguit un acord amb l’alcaldessa de València, María José Catalá, per a impedir que Peter Lim obtinga beneficis i drets urbanístics relacionats amb la construcció del Nou Mestalla sense complir amb les obligacions cap a la ciutat i el valencianisme.

Badenas ha assegurat que el compromís aconseguit amb l’alcaldessa és ferm i que, a més d’impedir els beneficis urbanístics per a Lim, s’iniciaran les mesures jurídiques necessàries per a evitar que la suspensió de les llicències permeta a l’empresari obtindre “els beneficis dimanants de les fitxes del “pelotazo””.

Exigirem el compliment íntegre del que es disposa en els convenis subscrits entre l’Ajuntament i el València CF”, va subratllar Badenas, emfatitzant la importància que Lim complisca amb totes les condicions establides.

En referència a la moció presentada en el ple passat pel grup socialista, Badenas va afirmar que esta “patia d’eventuals vicis de legalitat, per la qual cosa no podíem recolzar-la, ja que hauria afavorit a Lim i els seus beneficis urbanístics”.

A més, va criticar durament al grup socialista, liderat per Borja Sanjuán, assenyalant que “la seua postura no resulta creïble perquè durant el govern anterior es van aprovar les fitxes del pelotazo urbanístic per a Lim i van tindre l’oportunitat de modificar-les i no ho van fer. Per tant, la moció presentada per Sanjuán no és més que una cortina de fum per a tapar amb xarlataneria i xerrameca la seua responsabilitat en l’aprovació de les fitxes que concedixen beneficis urbanístics al màxim accionista del València CF”.

Este pacte entre VOX i el PP representa una acció decisiva per a regular els beneficis urbanístics al València, posant èmfasis en la necessitat que qualsevol desenvolupament urbanístic per part del club beneficie verdaderament a la ciutat i no sols als interessos particulars d’inversors privats.