ACTUALITAT  

VOTA: El millor jugador de la primera meitat de la Lliga

Per Blanquinegres · 06 Gener, 2020

Amb la victòria del València enfront del Eibar conclou la primera volta de la temporada 2019- 2020. Una campanya que ha passat per diferents moments, tant d’alegries, amb la classificació per als huitens de final de Champions League, com de temps convulsos, amb els comiats de Marcelino Garcia Toral o Mateu Alemany.

Els d’Albert Celades acaben en sisena posició amb 31 punts, a tan sols quatre dels llocs de Champions League, aconseguint una estadística històrica sent invictes en competició nacional a Mestalla. Una dada molt positiva si es compara amb el curs passat obtenint tuit unitats més.

En aquest primer tram de la campanya, l’equip ha anotat 38 gols, 29 en lliga i altres 9 en Champions League. Una estadística que s’ha vist afectada, favorablement, al gran estat de forma de l’ofensiva che. Les noves cares, com la de Maxi Gomez, i els fruits de la factoria Paterna, José Luis Gayà o Ferrán Torres, estan fent que el rèdit de l’andorrà continue intacte.

No obstant això, el València ha viscut una primera volta plagada de lesions. Fins a deu jugadors acumulats han estat en la infermeria i en el qual Celades ha hagut d’acudir al filial amb la convocatòria d’homes com Esquerdo o Javi Jimenez.