ACTUALITAT  FITXATGES  

Voro valora la manifestació de demà

Per Alex Alfaro · 10 Febrer, 2023

Menys d’un any després de l’última vegada el valencianisme tornarà a eixir al carrer per a demanar-li a Peter Lim que marxe. Després de deixar Mestalla pràcticament buit contra el Celta de Vigo per a projectar una poderosa imatge del descontentament de l’afició, múltiples col·lectius han donat suport a la iniciativa de Libertad VCF de fer el propi aquest dissabte contra l’Athletic Club, encara que entrant massivament en el minut 19 per a animar a l’equip i ajudar-lo a eixir de l’embolic classificatori en el qual està immers. Aquella gran mobilització no va aconseguir posar punt i final al sojorn de Meriton Hòldings, però sí que va tindre impacte mediàtic.

Malgrat tota la reestructuració de noms propis al València CF, la realitat és que la situació de devaluació esportiva i econòmica ha continuat el seu curs. L’equip està més a prop que mai de l’abisme i les previsions de futur per a l’entitat no són gens falagueres

Voro valora la manifestació

Respecte absolut al fet que els aficionats s’expressen com considere oportú i que en aquest cas prenga les decisions que haja de prendre d’entrar o no entrar. També és veritat que en aquests moments necessitem el suport de la gent. No estem en condicions de demanar res, però la realitat és que es vaig veure en Copa del Rei davant l’Athletic Club de Bilbao que després d’encaixar el gol l’equip anímicament es va ensorrar.

Nosaltres el focus l’hem de centrar en el rival, la gespa, centrar-nos en lo nostre i oferir a la gent el nostre esforç, el nostre compromís i no tinc cap dubte que l’afició estarà amb l’equip.