ACTUALITAT  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

Voro torna a salvar al València CF

Per Pablo Marquez · 09 Maig, 2021

El València guanya per 3-0 gràcies a dos gols de Maxi Gómez i un gol de Thierry Correia. Voro ha sumat els seus tres primers punts com a entrenador i certifica la permanència. Els dos equips arribaven al partit amb la necessitat d’aconseguir els tres punts. Per la seua part, el València no guanyava un partit des del passat vint-i-un de març davant el Granada.

Voro ha provat amb un sistema de tres centrals per al partit. A més, l’entrenador del València CF havia preparat un sistema per a poder ajuntar a Gonçalo Guedes i a Kang In Lee per darrere de Maxi Gómez. Voro volia més consistència en la part defensiva per a evitar rebre gols com ja li havia passat a l’equip valencià en els últims compromisos amb Javi Gracia.

Maxi va marcar en el temps de descompte de la primera part

La primera part va ser molt complicada. El Reial Valladolid va tindre el pes del partit i va disposar de les millors ocasions. De fet, durant els primers quinze minuts, Jasper Cillessen ha hagut d’intervenir en diverses ocasions per a evitar el primer gol de l’equip de Sergio González.

Pel que respecta al València CF, l’equip de Voro ha començat amb molts dubtes. Els futbolistes del club valencià no eren capaços de trobar als futbolistes d’atac i només havia creat perill amb dos tirs de Guedes, els quals se n’han anat lluny de la porteria de Jordi Masip.

No obstant això, en el temps de descompte, el València ha sigut capaç de marcar el primer gol del partit. En una obertura a la banda esquerra, José Gayà ha ficat un gran centre que ha rematat Maxi Gómez a plaer en el segon pal per a obrir el marcador. El davanter uruguaià no marcava un gol amb l’equip de la Capital del Túria des del passat quatre de gener, quan el València va empatar a un davant el Cadis.

El gol del València ha tingut suspens, ja que el VAR ha hagut de revisar si hi havia fora de joc de Daniel Wass instants previs al remat de Maxi Gómez. No obstant això, Munuera Montero no ha vist infracció del futbolista danés i el gol ha pujat al marcador.

Una segona part més tranquil·la

El València va començar amb molta força la segona meitat i va aconseguir marcar el segon gol del partit uns minuts després del començament de la segona meitat. Ha tornat a ser Maxi Gómez el golejador. El davanter uruguaià va aprofitar una bona assistència de Carlos Soler per a ficar el baló on Jordi Masip no ha pogut arribar.

Voro González volia més contundència en el migcamp. Per este motiu, l’entrenador del València va prendre la decisió de canviar a Kang In Lee per Uros Racic en el minut seixanta-cinc de partit. Minuts més tard, el Valladolid va esgotar els cinc canvis, ja que va donar entrada a tres futbolistes al mateix temps. Amb esta decisió, Sergio González buscava la reacció del seu equip.

L’equip de Voro va deixar la iniciativa al Valladolid i buscava aproximar-se a la porteria de Jordi Masip a la contra. Amb esta tàctica, a punt va estar de marcar Carlos Soler el tercer gol del partit, però un defensa del Valladolid va tallar el passe de Guedes amb el qual Soler es quedava sense porter.

A falta de quinze minuts per a finalitzar el partit, Voro va donar entrada a Kevin Gameiro i a Denis Cheryshev. Els canvis varen ser l’autor dels dos gols, Maxi Gómez, i Gonçalo Guedes, el qual ja feia signes de cansament en jugades anteriors. Finalment, Voro va donar descans a Daniel Wass i a Carlos Soler per a traure a Jason Remeseiro i a Cristian Oliva.

Thierry Correia va tancar la golejada

En el minut huitanta-huit, Thierry Correia va rematar amb el cap un gran centre de Denis Cheryshev per a marcar el 3-0 i tancar de forma definitva el partit. El futbolista portugués va finalitzar una grandíssima jugada iniciada per Cristian Oliva.

Amb este resultat, el València ha aconseguit certificar la permanència. L’equip de Voro està nou punts per damunt de les posicions de descens a falta de nou per disputar-se. La temporada no ha sigut fàcil, però Voro s’estrena amb victòria i ha aconseguit tornar a salvar al València CF d’una situació prou delicada.