ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Voro: “No crec que la presència de públic siga tan determinant”

Per Pablo Marquez · 15 Maig, 2021

El tècnic valencianista, Voro González, ha atés als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit de demà davant l’Eibar. L’entrenador del València ha repassat tota l’actualitat del club i ha parlat sobre la tornada dels aficionats a Mestalla.

Estem encantats que la gent estiga en les grades i tant de bo siga el principi d’una normalitat potent per a la pròxima temporada. El futbol és passió i sentiment i es necessita a la gent per a tancar el cercle del que es tenia abans.

Jo crec que al final són partits a final de temporada on l’Eibar té molt clar que ha de vindre a guanyar. Per a nosaltres és un plus tindre als 5000 i és un tema dels quals prenen decisions. No crec que siga tan determinant, perquè els que juguen són els jugadors.

No em condicionarà que hi haja jugadors que tenen Eurocopa. El futbolista vol competir i farem l’onze pensant en el rival i hi haurà algun canvi perquè juguem dimecres però farem millor onze possible per a intentar guanyar.

Era vital i fonamental guanyar al Valladolid. A Sevilla l’equip va estar molt bé. Tenim un rival que vindrà molt motivat per a aconseguir el seu objectiu. L’equip en estes circumstàncies ha de sumar els màxims punts possibles. Independentment que no ens juguem res. Hem de millorar la classificació i anem a buscar els punts.

Amb Cutrone no passa res. Són decisions tècniques, perquè només juguem amb una referència. Nosaltres busquem el millor per a cada partit. El nostre objectiu és competir bé en cada partit. Ara només pensem en demà. Es queden fora de la convoxatòria Yunus Musah i Patrick Cutrone.

El pròxim entrenador ha de tindre una idea clara de joc en funció dels futbolistes de la plantilla. Un líder es converteix amb els resultats. Un entrenador capaç de traure el màxim rendiment als futbolistes de la seua plantilla.

Carlos Soler s’ha guanyat tot el que li ha passat. Té molta capacitat per a créixer. És un futbolista amb una gran intel·ligència tàctica i un bon físic. M’alegre molt per ell i té un gran futur per a ser millor futbolista.