La millor informació del ValènciaCF en valencià

VORO: “La temporada que ve es van a canviar moltes coses”
,

VORO: “La temporada que ve es van a canviar moltes coses”

Foto: Jose Izquierdo (Blanquinegres)
COMPARTIR

728-90

L’entrenador del València s’ha acomiadat en roda de premsa després del partit de l’última jornada de lliga a Mestalla. L’entrnador valencià ha mostrat el seu agraiment al club i

És d’agrair que la gent d’enrecorde de tu. Note ixe carinyo dia a dia. Ha sigut una trajectòria complicada. Ens anem amb un resultat amarg.

La temporada que ve se van a canviar moltes coses

En 5 mesos hi ha encerts i hi ha errades. Tirant la vista enrere canviaria coses. El que hi ha és el que és. Ha sigut una mala temporada que ens ha de servir a tots per al futur.

Hi ha que canviar moltes coses. Se estan canviant coses. No he tractat res en el club sobre els jugadors cedits. El meu treball acaba hui

Moments mals hi ha hagut molts. El partit de copa del Celta va ser molt dur. L’equip ha convinat bons partits i mals partits. Es pot considerar com acceptable, però el partit de l’Eibar ens va fer molt de mal.

Respecte als bons partits també hi ha hagut ratxes bones. La victòria contra el Madrid també va ser molt important. Tot ha estat condicionat per un mal inici. Hem millorat, però hem fet una mala temporada.

La temporada ens ha de fer reflexionar de cara a la pròxima temporada i el club el sap.

Per a mi el més important ha sigut parlar les coses clares. Hem hagut de competir en un ambient social molt difícil. La responsabilitat la té el nou entrenador.

Si em pregunten, diré la meua opinió. Tanque la porta de tornar a ser entrenador. L’entrenador que vinga que acabe els seus cicle.