DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Voro: “Jo volia vore esta valentia”

Per Blanquinegres · 22 Febrer, 2017

Salvador González ‘Voro’ apareixia per la sala de premsa de l’Estadi de Mestalla després de protagonitzar una victòria de raça i caràcter davant el Reial Madrid. El de L’Alcúdia ha valorat i repassat tots els detalls que han marcat estos tres punts.

 

L’equip ha sabut llegir el partit i ha tingut paciència per provocar espais, jo volia vore valentia amb el baló als peus. La primera part ha sigut bona amb els dos gols. LA segona ha sigut totalment diferent.

Volíem reforçar el centre del camp i després teníem a Orellana i Zaza amb molts minuts als últims partits després de molt de temps d’inactivitat.

Són tres punts i tenen el mateix fons però hui és especial. Els futbolistes han fet un gran esforç i ajuda a augmentar la confiança, és un valor afegit als tres punts però el dissabte tenim altre partit i esta és la nostra realitat, no ens lleven l’objectiu.

La realitat meua és que hem donat un pas endavant del nostre objectiu. Anem partit a partit, no podem mirar més enllà després del gran esforç de hui. No tenim temps per recuperar i serà difícil recuperar. No puc dir res més perquè este és el meu sentir.

Esta es la nostra situació. Simone i Fabián ens han donat  molt. Estic content per els jugadors, per la gent, perquè l’esforç ha tingut premi de guanyar-li a un rival de l’entitat del Reial Madrid.

Nani té un problema muscular pel que pense que els dos propers partit no estarà

He viscut el partit en molta intensitat amb jugadors amb problemes. Venim de jugar diumenge, un dia menys que el rival i mirant el rellotge tot el temps.

Pot ser que a banda de Nani tingam problemes de colps en altres jugadors. Este és un treball de tots i per suposat és important perquè no tots els dies se guanya al Madrid però vull donar-li l’enhorabona al grup, a l’afició i estem molt contents. Estem al camí i queden encara quinze partits de mantindre la senda de resultats.

Tenim un handicap important amb el calendari. Tal volta ens perjudica de forma clara.