ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Voro descarta entrenar al València

Per Pablo Marquez · 26 Juny, 2020

Els últims resultats del València i els problemes interns amb alguns jugadors han deixat a Albert Celades al límit. La situació del tècnic andorrà és crítica i podria estar davant dels últims dies com a entrenador del València.

Segons ha informat Hector Gómez, el València ja ha preguntat a Voro i a Chema Sanz si volien fer-se càrrec de l’equip d’ací a final de temporada. La resposta de Voro ha sigut negativa.

Cal recordar que Voro ja ha agafat a l’equip en altres ocasions i ha manifestat que no li agradava ser entrenador. A més, va deixar clar que seria l’última vegada que actuaria com entrenador del València.

Albert Celades podria ser destituït si no aconsegueix la victòria davant el Vila-real, un partit on el València es juga moltes opcions de lluitar per posicions europees. Ara mateix, el València és huité a un punt de l’Europa League i a set de la Champions.

El capità valencianista, Dani Parejo, ha enviat hui per xarxes socials un missatge d’unitat i amb ambició per a complir un objectiu “complicat, però no impossible”.