ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Voro contesta si el València està buscant entrenador

Per Alex Alfaro · 10 Febrer, 2023

Salvador González “Voro” ha parlat en roda de premsa fa uns minuts en la prèvia del partit de demà enfront de l’Athletic Club de Bilbao. Com comptem en els últims dies, el crèdit i la confiança de Voro s’ha acabat respecte a la temporada passada. En este sentit, Voro no ha volgut entrar en els detalls referent al seu futur en la banqueta, s’ha aferrat al fet que el club no li ha comunicat res sobre el seu futur i que el seu deure és treballar en el club

 

LESIONATS: “Kluivert està, arriba al partit. Tenim les amonestacions i Thierry segurament estarà la setmana vinent”

RUMORS ENTRENADORS: “La veritat és que no estic massa al corrent dels noms que han eixit. El club no m’ha consultat res. El club ha de fer el seu treball i no té per què comentar amb mi aqueix tipus de solucions”

MANIFESTIACIÓ: “Jo tinc respecte absolut cap a l’afició i que prenguen les decisions d’entrar o no entrar. No estem en condicions de demanar res però es va vore contra l’Athletic que necessitem el suport. Hem de centrar-nos en el nostre”

CAPACITAT DONAR LA VOLTA: “Per descomptat que em veig capacitat des del sentit que he viscut moltes situacions iguals en diferents etapes. Detectant el que ocorre, hem de treballar amb els futbolistes. Ens hem d’acollir a això. És una plantilla que treballa bé. No és un grup desestructurat, sinó ho sabíeu vosaltres que teniu informació. Hem tingut més temps per a treballar. Estic segur que demà l’equip estarà convençut del que fa. Serem competitius i donarem la cara. Però hem de començar des del minut 1 a tindre les idees molt clares”

FRASE “NO PUC FER MÉS”: “No em penedisc d’aquella frase. Vam anar a Girona, vam perdre el partit, teníem molta il·lusió, però jo faig el màxim i l’estic fent perquè és el mínim que es pot demanar a un entrenador. Veient el dia a dia dels entrenaments. Tenim detectat on hem de treballar. El cercle es tancarà quan s’aconseguisca la victòria”

PARTIT DE COPA: “El partit de Copa és un bon reflex. L’Athletic té una manera d’actuar que canvia poc. Partint d’aquell partit, on vam cometre errors i l’equip es posa nerviós, hem de créixer des d’allí. A partir d’ací, hem de posar en el terreny de joc tot el que hem treballat amb la major predisposició. El nostre focus està en el rival i centrar-nos en guanyar el partit”