ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Voro confirma les baixes per al partit de demà

Per Alejandro Fernandez · 01 Febrer, 2023

El València viu dies molt alterats i plens d’incertesa en el que al seu futur més pròxim es refereix tant en el pla institucional com en l’esportiu. El pròxim encontre del València és un partit ajornat per la celebració de la Supercopa d’Espanya a Aràbia Saudita i el rival és el Reial Madrid en el Santiago Bernabéu.

L’actual entrenador del València, ‘Voro’, ha confirmat que el neerlandés, Justin Kluivert, i el portugués, Thierry Correia, no arriben al partit de demà a Madrid. Justin Kluivert es va sotmetre ahir a una ressonància que va descartar el trencament de fibres, però finalment no viatjarà amb l’equip. Thierry Correia, per la seua part, continua amb les molèsties i acumula quatre partits sense minuts en el terreny de joc. Estes dues baixes se sumen les de Nico González i Jaume Domènech, que segueixen en el seu procés de recuperació.

La plantilla viatjarà demà al matí a Madrid per a disputar la seua trobada de lliga a les 21.00h en el Santiago Bernabéu. Voro ha transmés hui en la roda de premsa prèvia al partit que té temps i confiança per a aconseguir resultats i s’ha mostrat esperançat després de veure com entrena i competeix l’equip.