ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Voro analitza la situació: “No puc fer més”

Per Alex Alfaro · 05 Febrer, 2023

Voro ha parlat molt clar en roda de premsa i ha sigut més contundent que mai

Solucions: “Veurem, jo m’he posat a buscar solucions. Necessitem créixer des de la consistència defensiva. Hem treballat en eixe sentit. Hui ho hem intentat. Ens han creat ocasions. El Girona ha sigut superior. Ho hem intentat fins al final”

Vestuari: “Jo el que puc dir és que els jugadors volen. És un procés i portem pocs dies. Sembla excusa però és la realitat. Estem en una situació difícil, hem de trobar el camí. Queden 18 partits.Cada vegada la situació és més difícil però queda molt temps

Forces de Voro: “Jo em veig amb forces de treballar el que crec que l’equip necessita. És una realitat que ens ha portat a un altre lloc i cal assimilar-lo. Em veig amb forces per a aportar. No és senzill. Necessitem resultats”

Descens: “Jo crec que no és un tema de no dir la paraula descens. Sabem que portem una ratxa d’1 punt de 18. Encara que quede molt, si seguim igual, la realitat és esta. Ho intentarem. Hem de reaccionar ja”

Bloqueig mental: El bloqueig mental és lògic per la situació esportiva de veure que necessites guanyar i no ganes. L’aspecte mental és un component del futbol fonamental. Els jugadors en el dia a dia i el terreny de joc volen, no hi ha braços caiguts ni mal ambient, tenim gent jove i els pot afectar, però la millor solució és fer un pas al capdavant. Tenim el problema identificat. Tenim la setmana que ve una setmana neta”

Realitat: Jo crec que tot el vestuari ha assimilat la realitat. Només cal mirar la classificació. Portem 1 punt de 18. Aquesta és la nostra realitat. Tenim jugadors que no han estat en situacions similars. Queda molt però hem d’anar pels 3 punts el següent”

Pitjors equips:Si tenim en compte els últims partits som el pitjor equip de La Liga. El pressupost i l’antiguitat o l’estadi no val per a res. Queda molt però la realitat és ací”

No puc més: “Jo crec que també un grau alt. Tot grup necessita d’una direcció adequada. Jo vaig fer un pas al capdavant i soc ací. No puc fer més. M’esforce i intent buscar solucions a través del treball. El club em va donar la confiança si no guanyem partits vindrà un entrenador. I no és que m’esborre, és la realitat. Jo seguiré en la meua idea. Hui volíem sumar i tampoc ha sigut. La realitat és dura i crua”